Зимата дойде

th18cover_name_land_1640_686

Крале и кралици са управлявали света откакто се помня. Но не винаги е било така!
Майка ни винаги ни е разказвала историите на нашия свят – Вестерос. Земя на мъка, кръв и дракони.

“Преди да дойдат Първите хора, света го управлявали стихиите, господарка била Природата. Всичко обаче се променило, когато се появили Първите хора и започнали да я унищожават със своите брадви и лопати. За да защитят своя свят, Децата на гората, древен народ с необикновена дарба, направили непростимото – създали неразрушимо оръжие. Те взели един обикновен човек и му взели това, което го прави човек – топлотата, създали го така че да носи със себе си това от което най-много се плашат хората – мрака и студа, а Смъртта да бъде негов съюзник. Нарекли този не-човек Бял бродник и го пуснали срещу Първите хора. Съдбата често обаче е измамна любима. Заради злото, което му причинили, той се обърнал срещу тях. С новите си сили искал да разруши всичко живо, цялата природа, Децата на гората и Първите хора. Оставени без избор, Децата на гората се съюзили с Първите хора и го затворили в леден затвор. Оставили го в най-северната част на Вестерос, и построили стена между него и останалия свят.“

Това се е случило преди повече от 5000 години, или поне така казваше майка ни. Доскоро живеех с надеждата, че това е просто история. Уви, вече нямам такива илюзии.

Потопете се в един свят на лед и огън, съберете своя отбор от нощни стражи и диваци, и покажете, че никой не може да ви отнеме Севера!

Цена за участие на човек – 3лв.

Билети може да закупите онлайн чрез формата за регистрация (или в краен случай на място)

Носете предварително закупените билети в деня на събитието.

Ловът на Съкровище ще се състои на 18ти май 2019 от 13 часа.
Началната точка ще бъде обявена скоро.
Всеки екип трябва да разполага с един Андроид телефон.

 

Запиши отбор